Victoria’s Secrets Ana Beatriz Barros Rockt Replay

Op de laatste dag van Amsterdam Fashion Week was er eindelijk een show van internationale allure. Replay bombardeerde de catwalk met stuk voor stuk goede creaties. Vooral de jeans uit de herencollectie zijn stukken die ik graag in mijn kast zie hangen. Alleen jammer dat zulke items heel vaak niet in Nederland verkocht worden…

Wat elk jaar weer zo goed aan de Replay show is, is dat naast de creaties en de show, de modellen erg goed zijn (de blikken/het loopje). Dit jaar liep Victoria’s Secret Angel Ana Beatriz Barros mee (wat natuurlijk ook meehielp). Het boomlange model is naast ontzettend mooi ook heel sympathiek… Doutzen Kroes is vanaf vandaag officieel niet mijn favoriet meer, i’m on team Ana.

(hoogtepunt van de avond: mijn fotomoment met Ana Beatriz Barros)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Pingback: Ana Beatriz & Mr.Richardson - CommeDesLeroi

  2. Pingback: LeRoi’s Best … of 2010 - CommeDesLeroi